Over ons

IMS Global Medical is een internationale distributeur van medische verbruiksgoerderen en gevestigd in het Verenigd Koninkrijk. Sinds 1992 leveren we niet-farmaceutische medische producten aan de steeds groeiende, wereldwijde medische gemeenschap. Na onze succesvolle samenwerking met ziekenhuizen in Europa, het Midden-Oosten en Afrika hebben wij in 2017 de activiteiten met succes uitgebreid naar de Belgische markt. Onze producten hebben de voorkeur van artsen en dierenartsen over de hele wereld en dit vanwege de hoge kwaliteit, alsook waar voor uw geld.

IMS Global Medical is marktleider geworden in het leveren van kwaliteitsvolle medische verbruiksproducten naar dierenartsen, dierenartsenklinieken en ziekenhuizen. Al onze producten zijn vervaardigd volgens de hoogst mogelijke Europese normen, hebben het CE-merk en zijn gecertificeerd volgens ISO9001: 2000 en EN-ISO13485: 2000.

IMS Global Medical is de enige Belgische distributeur voor een aantal erkende Europese topfabrikanten. Naast de strenge controles op materialen, productie en kwaliteit door onafhankelijke gecertificeerde overheidslaboratoria worden producten eveneens onderworpen aan willekeurige tests door onze eigen afdeling voor kwaliteitscontrole.

IMS Global Medical heeft een uitgebreide inventarisatie in België, waardoor een snelle reactie op de meest gevraagde producten mogelijk is. Onze medewerkers hebben een uitgebreide productkennis om zo te kunnen zorgen voor een snelle en betrouwbare verwerking en levering van uw bestelling.

IMS Global Medical is ervan overtuigd dat u geld bespaart zonder dat dit ten kosten gaat van de kwaliteit. Wij zijn er ook van overtuigd dat we niet op prijs zullen worden verslagen en dat onze serviceniveaus hoger zijn dan die van onze concurrentie. Alle bestellingen worden geleverd op de VOLGENDE WERKDAG en de klanten worden gecontacteerd binnen een uur na het plaatsen van hun bestelling om zo de levering te bevestigen of om eventuele tekorten te melden. Er worden afspraken gemaakt of alternatieven aangeboden als een bepaald artikel niet meer op voorraad is.