Bezorgen & Retourneren

Levering

Voor alle dierenartsen bieden wij een GRATIS bezorging (binnen België) op alle bestellingen boven €60 (excl. BTW) . Wij behouden wel het recht op het aanrekenen van extra leveringskosten voor de bestellingen onder de €60 (excl. Btw).

Bestellingen die vóór 16.00 uur geplaatst worden, worden de volgende werkdag verwerkt en verzonden. De levering van bestellingen van speciale aangevraagde items kan wel tot 7 à 10 werkdagen duren. Wij raden u aan om de leverdatum te bevestigen bij de bestelling.

Onze klantenservice is bereikbaar op ons telefoonnummer +44 (0)161 428 1440 of via email op info@imsglobalmedical.com.Wij helpen u graag verder met eventuele vragen.

Met betrekking tot internationale leveringen hebben wij een uitgebreid buitenlands klantennetwerk. Transportkosten zijn afhankelijk van de bestelgrootte en de geografische regio. De meeste buitenlandse klanten passen de grootte van hun bestelling aan om zo in aanmerking te komen voor een gratis bezorging. Voor een aanvraag zijn wij eveneens bereikbaar via e-mail of per telefoon (+44 (0)161 428 1440).

Wij gebruiken een recycleerbeleid en hergebruiken zo veel mogelijk verpakkingen.

Retourzendingen

Als u een foute bestelling heeft geplaatst of er een probleem is met uw bestelling, bel ons dan op het telefoonnummer +44 (0)161 428 1440 of neem contact met ons op via email: info@imsglobalmedical.com. Wij zullen u met plezier adviseren wat u ermee kunt doen. U heeft het recht om uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na de annulatie van uw bestelling tot 14 dagen om uw product retour te zenden. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, dan dient het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking (behalve de producten die beschadigd zijn aangeleverd) aan ons geretourneerd worden. Voeg de retourvorm toe aan de goederen die u wenst terug te geven. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na ontvangst van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede staat ontvangen werd.

De kosten van het retourneren van de beschadigde en onjuiste geleverde goederen worden gedragen door IMS Euro Ltd / Belgium. U krijgt dan het volledige orderbedrag gecrediteerd.  Dit bedrag kan wel verhoogt worden d.m.v. een bijkomende vergoeding van de vervoerkosten. Deze vergoeding komt overeen met de standaard Bpost tarieven.

Alle retourzendingen moeten vergezeld gaan van een retourformulier en goederen die enkel fout besteld zijn, kunnen onderworpen worden aan een bijkomende kost van 10% voor het herstockeren en administratiekosten. Download het formulier door op onderstaande link te klikken.

Retourneert het Formulier